SEÖN söker en Kommunikatör/administratör

SEÖN – civilsamhällets parasollorganisation i Norr-och Västerbotten – är den självklara parten och företrädaren för idéburen sektor på regional nivå. Vi arbetar för att öka kunskapen, tydliggöra och stärka sektorns roll i samhället, samt för att förbättra spelreglerna för sektorn.

Vi växer och behöver stärka upp vår organisation för att fortsätta utveckla vår roll som intresseorganisation för civilsamhället. Vi söker dig som vill vara med och bidra till ett bättre samhälle som präglas av demokrati, inkludering, mänskliga rättigheter, jämställdhet och hållbar utveckling där medborgarnas inflytande är centralt.

Uppdraget
I din nya roll som Kommunikatör/administratör kommer du vara ledningsstöd till styrelsen och bistå med både strategisk och operativt arbete. Du ansvarar för att på ett proaktivt och lösningsinriktat sätt förvalta och utveckla organisationens kommunikationsarbete och administration.

Kvalifikationer
Utöver ditt intresse för att utveckla civilsamhället i vår region tycker vi det är viktigt med följande kompetenser och erfarenheter:

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten eller motsvarande förvärvad kompetens.
  • Väl utvecklade kommunikativa färdigheter. Meriterande om du har erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete och/eller materialproduktion till olika kommunikationskanaler.
  • Välstrukturerad med god administrativ förmåga.
  • Du trivs i roller där du får möjlighet att arbeta brett med flera parallella arbetsuppgifter.
  • Engagerad och verkar självständigt inom givna ramar.

Anställning
Tjänsten är en visstidsanställning på 50% med möjlighet till förlängning och utökad tjänstegrad. Placeringsort är Luleå.

Vilka är vi som söker?
Social Ekonomi Övre Norrland, SEÖN, är en intresseorganisation som arbetar för civilsamhällets bästa i Norrbotten och Västerbotten. Föreningens ändamål är att främja den sociala ekonomins utveckling i norra Sverige och våra huvudsakliga arbetsområden är påverkansarbete, kunskapsspridning, kunskapsutveckling och omvärldsbevakning. För närvarande är det 30 medlemsorganisationer i SEÖN och varje år arrangeras regionala workshops och föreläsningar. Dessutom sprider SEÖN tips och åsikter som handlar om föreningar, idéburna organisationer, nätverk och kooperativ. I dagsläget har föreningen en anställd och ytterligare rekryteringsprocesser pågår.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till kontakt@socialekonomiovrenorrland.se. Vi kommer genomföra urval löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast 15 april. Tjänsten tillträds snarast enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Ylva Löwenborg, 076-852 03 95
Katarina Halvardson, 070-686 80 90

 

Annonser